Zobrazují se odpovědi 1 až 14 z 14

Téma: Časové pásmo na Pinnacle Sports

  1. #1
    gambler Avatar uživatele Rauuul
    Založen
    23.11.2007
    Příspěvky
    560

    Časové pásmo na Pinnacle Sports

    Dá se změnit u Pinny časové pásmo? Nejlíp na CET (GMT+1.00)
    Nikde jsem tuto možnost nenašel

  2. #2
    Administrator Avatar uživatele Orbital
    Založen
    08.05.2006
    Bydliště
    Amerika
    Příspěvky
    14 758

    Re: Časové pásmo

    NE.

    Ale da se zmenit casove pasmo ve widlich. Tak to delaji normalni lidi
    Gambling feels like endless ejaculation

  3. #3
    Administrator Avatar uživatele Orbital
    Založen
    08.05.2006
    Bydliště
    Amerika
    Příspěvky
    14 758

    Re: Časové pásmo

    ja mam pocit, ze pinnacle jede opravdu v hodne low cost nakladech
    domnivam se, ze prizpusobeni casu pro lidi z celeho sveta by asi zase o neco zvysilo zatez jiz tak pretizenych serveru
    Gambling feels like endless ejaculation

  4. #4
    vrátil jsem se z Fortuny
    Založen
    15.02.2009
    Příspěvky
    3

    Re: Časové pásmo

    zdravim, riesil som prave rovnaky problem, tak som sa rozhodol vam sem napisat
    spravil som si maly skript do Greasemonkey, co je add-on pre Firefox, ktory umoznuje
    manipulovat so zdrojakom stranky a podobne (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748),
    ktory meni casy na nase GMT+1, takze ak pouziva niekto z vas Firefox, mozte skusit
    skript je na http://userscripts.org/scripts/show/42464
    chcem tam potom este pridat, aby bolo na kazdej stranke menu s linkami ako
    Pending Wagers a podobne, ku ktorym nie je pristup odvsadial, ale vzdy treba nejaky
    medziklik (alebo som slepy a ide to ? ).. pripadne ak by ste mali najeky napad, co by sa hodilo, dajte vediet

    // velmi som to netestoval, takze ak to bude niekto nahodou skusat, tak napiste chyby alebo ak nieco nepojde

  5. #5
    Administrator Avatar uživatele Orbital
    Založen
    08.05.2006
    Bydliště
    Amerika
    Příspěvky
    14 758

    Re: Časové pásmo

    cool!
    vitam na foru
    doufam ze nam to ted vsem vygrabuje hesla

    prosim odzkouseni, pokud nejaky IT expert potvrdi, ze je to koser, dam to nekam kde to bude vice viditelne, pokud boob nic nenamita
    Gambling feels like endless ejaculation

  6. #6
    vrátil jsem se z Fortuny
    Založen
    15.02.2009
    Příspěvky
    3

    Re: Časové pásmo

    Citace Původně odeslal Orbital
    cool!
    vitam na foru
    doufam ze nam to ted vsem vygrabuje hesla

    prosim odzkouseni, pokud nejaky IT expert potvrdi, ze je to koser, dam to nekam kde to bude vice viditelne, pokud boob nic nenamita
    dik

    cakal som podobnu reakciu :P ak niekto aspon trosku vie nieco z programovania, tak si moze kludne pozriet zdrojovy kod, kedze je to javascript a pozriet, je to par riadkov, takze nic zlozite ale ak by to niekto aj vyuzil, tak sa to budem snazit nejako este zdokonalit

  7. #7
    Administrator Avatar uživatele Orbital
    Založen
    08.05.2006
    Bydliště
    Amerika
    Příspěvky
    14 758

    Re: Časové pásmo

    ja vim boobe, strasne se ti omlouvam
    opravdu ti dekuji za pravdepodobne supr praci, jen potrebuji potvrzeni z nezavisleho zdroje nebot tomu nerozumim, jsem na toto tupec
    pak to dam na homapage, vetsina lidi si nechce prerizovat cas a strasne za to dekujem, je supr, kdyz nekdo dela neco pro druhe
    Gambling feels like endless ejaculation

  8. #8
    Guest

    Re: Časové pásmo

    Skript je peknej, vyborna prace boob. Jen bych doplnil par detailu - pokud clovek neni prihlasenej tak class u TD kde jsou casy je AD1, AD2 atd. a ja osobne bych pridal za cas text CET (nebo GMT+1) aby bylo jasny jaka je to zona (sice tam neni pak to am/pm ale lehce se to prehlidne), pak by skript vypadal takto:

    Kód:
    // just test version :)
    
    // ==UserScript==
    // @name           pinnaclesports timezone converter (to GMT+1)
    // @description    convert PST times to GMT+1
    // @namespace      pinnaclesports.com
    // @include        [replacer_a]
    // @include        [replacer_a]
    // ==/UserScript==
    
    var allDivs, thisDiv;
    
    allDivs = document.evaluate(
        "//tr[@class='AlternatingData1']/td[1][contains(.,':')] | //tr[@class='AlternatingData2']/td[1][contains(.,':')] | //tr[@class='AD1']/td[1][contains(.,':')] | //tr[@class='AD2']/td[1][contains(.,':')]",
        document,
        null,
        XPathResult.UNORDERED_NODE_SNAPSHOT_TYPE,
        null);
        
    function zeroPad(num,count)
    {
      var numZeropad = num + '';
      while(numZeropad.length < count) 
      {
        numZeropad = "0" + numZeropad;
      }
      return numZeropad;
    }    
        
    for (var i = 0; i < allDivs.snapshotLength; i++) 
    {
        thisDiv = allDivs.snapshotItem(i);
    
        var txt = thisDiv.innerHTML;
        var split1 = txt.split(":");
        var hours = parseInt(split1[0],10);
        
        var split2 = split1[1].split(" ");
        var minutes = parseInt(split2[0],10);
        var ampm = split2[1].toLowerCase();
        
        var addText = '';
        
        if (ampm == 'pm')
        {
          hours += 12;
        }
        
        if ((hours + 9) > 23)
        {
          var zbytok = 24 - (hours + 9);
          hours = zbytok - 9;
          addText = ' (noc)';
        }
        
        thisDiv.innerHTML = Math.abs(hours + 9) + ':' + zeroPad(minutes,2) + ' CET' + addText;
    }
    Nicmene co je ale hlavni nevyhoda je, ze to nefunguje u dynamic lines. Nevim jak greasemonkey zpracovava zdrojovej kod, nikdy sem zadny skripty do FF nedelal, ale kdyz to nefunguje tak predpokladam ze zpracovava stejnej kod jako kdyz dam zobrazit zdrojovy kod, kde ty dynamicky data nejsou. (jinak u dynamic lines je TD class dynamicLines1, dynamicLines2 atd. ale i kdyz se to prida do skriptu tak to nefunguje).

  9. #9
    vrátil jsem se z Fortuny
    Založen
    15.02.2009
    Příspěvky
    3

    Re: Časové pásmo

    Citace Původně odeslal Orbital
    ja vim boobe, strasne se ti omlouvam
    opravdu ti dekuji za pravdepodobne supr praci, jen potrebuji potvrzeni z nezavisleho zdroje nebot tomu nerozumim, jsem na toto tupec
    pak to dam na homapage, vetsina lidi si nechce prerizovat cas a strasne za to dekujem, je supr, kdyz nekdo dela neco pro druhe
    nemusis sa ospravedlnovat, to ja som len zo srandy uplne to chapem.. a dakujem

    @admin: no pisal som, ze som to velmi netestoval, teda ani dynamic lines ani neprihlaseny som to myslim neskusal, takze sa skusim potom na to pozriet a nejako to poriesit, ak sa bude dat.. a dik

    edit // no pridal som tie 2 dalsie classy - AD1, AD2.. s tymi Dynamic Lines je problem, ze sa to dynamicky generuje, takze v zdrojaku je vlastne najprv len prazdyn DIV, ktoreho obsah sa zmeni az potom.. skusal som to pomocou setInterval zmenit az po par sekundach atd, obcas to islo, ale nie uplne spolahlivo, budem sa s tym este musiet pohrat..
    ..chcem potom skusit spravit napriklad automaticke zobrazenie celkoveho kurzu pri akumulatoroch a tak alebo ak mi nieco napadne este

  10. #10
    Administrator Avatar uživatele Orbital
    Založen
    08.05.2006
    Bydliště
    Amerika
    Příspěvky
    14 758

    Re: Časové pásmo

    cool
    kdyby to nekdo testnul, dejte vedet

    dynamic lines by se rozhodne hodily...
    Gambling feels like endless ejaculation

  11. #11
    linesmaker Avatar uživatele alkoholik
    Založen
    18.04.2010
    Bydliště
    Olomouc
    Příspěvky
    948

    Re: Časové pásmo na Pinnacle Sports

    Pouzivate tady tohle? Operu nepouzivam a vubec temu nerozumim, tak sem si ju stahl a zkusil nainstalovat cosi z tehlech odkazu, ale nak mi to nefunguje, musim udelat jeste neco jinyho? Nebo uz to nefunguje protoze tohle vlakno je stary 2 roky nebo jak dlouho...
    Fandit srdcem, sázet rozumem

  12. #12
    gambler
    Založen
    30.01.2008
    Příspěvky
    714

    Re: Časové pásmo na Pinnacle Sports

    Nepoužívám, nicméně jak jsi přišel na Operu?, dyť tam jasně píše FF, tedy firefox..

  13. #13
    linesmaker Avatar uživatele alkoholik
    Založen
    18.04.2010
    Bydliště
    Olomouc
    Příspěvky
    948

    Re: Časové pásmo na Pinnacle Sports

    Jj, jasny to sem se prepsal. Operu pouzivam normalne, ale kvuli temu sem si stahl firefox a zkusil to tam, ale neslo to... nak sem se prepsal
    Fandit srdcem, sázet rozumem

  14. #14
    linesmaker Avatar uživatele alkoholik
    Založen
    18.04.2010
    Bydliště
    Olomouc
    Příspěvky
    948

    Re: Časové pásmo na Pinnacle Sports

    Ale uz sem to vyresil jinak, na hodinkach si muzu nastavit vic casu, tak sem si snema trochu pohral a nastavil sem si tam aj ten cas co je na pinnu
    Fandit srdcem, sázet rozumem

Podobná témata

  1. Pinnacle Sports Kurzy 1x2
    By in forum Pinnacle Sports
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 23.05.2012, 21:51
  2. pinnacle sports tenis
    By khalo in forum Pinnacle Sports
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 09.04.2008, 14:36
  3. pinnacle sports offline
    By Taxan in forum Pinnacle Sports
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 07.02.2008, 21:40
  4. Limity u PINNACLE SPORTS
    By Hombre in forum Pinnacle Sports
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 28.01.2008, 21:31
  5. pinnacle sports a USA...
    By Sklipkan in forum Pinnacle Sports
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 18.10.2006, 18:33

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete zasílat odpovědi
  • Nemůžete přikládat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •  
Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ?
-_-
07.12. 20:42 BetFair zažádá v ČR o licenci? - (chrtba.com)
04.12. 11:40 Jukebox - (chrtba.com)
02.12. 20:42 Scalping koňských dostihů - (chrtba.com)
30.11. 18:03 money management pri futbal tradingu - (chrtba.com)
23.11. 14:05 over strategie s 97% úspěšnosti. - (chrtba.com)
22.11. 19:23 Filmbox - (chrtba.com)
18.11. 08:14 Výpadky Betfair API - (chrtba.com)
16.11. 17:16 Skrill MasterCard - (chrtba.com)
02.11. 08:50 Ako von z tohto zacarovaneho kruhu :) - (chrtba.com)
09.09. 20:19 "Program AGT Pro.exe přestal pracovat." - (chrtba.com)
05.09. 18:16 Automatické podání sázek - (chrtba.com)
01.09. 10:06 Betfair problém s přihlášením - (chrtba.com)
01.09. 09:49 z 1000€ milionářem - (chrtba.com)
29.08. 14:16 Courtsiding...?Je to vobec mozne/rentabilne? - (chrtba.com)
20.08. 21:29 bookmaker - (chrtba.com)
10.08. 11:51 Loterijní zákon (opět) - (chrtba.com)
01.08. 11:25 VIDEOBOX - (chrtba.com)
29.07. 19:48 Windows 10 - (chrtba.com)
26.07. 05:32 Datová úložiště (Torrents) - (chrtba.com)
18.07. 13:14 Diskuse k článku_Potřebujete velký bank, abyste uspěli na Betfair? - (chrtba.com)
18.07. 11:39 Kdo vlastne jste a co delate? - (chrtba.com)
10.07. 22:19 Tipsport - Náběr sázek ? - (chrtba.com)
01.07. 14:53 BREXIT - (chrtba.com)
08.06. 22:59 InPlay pokec - (chrtba.com)
05.06. 00:02 Vtipne foto - (chrtba.com)
01.06. 17:06 betfair mobile - (chrtba.com)
12.05. 15:35 Potrebujem poradit - (chrtba.com)
03.05. 00:43 FAQ ohledně plateb - (chrtba.com)
15.04. 17:04 Binární opce - (chrtba.com)
14.04. 20:26 Fúze - (chrtba.com)