Výpalata na VISA kartu

Bwin alias Betandwin, Betoto, Playit

Výpalata na VISA kartu

Příspěvekod guuk v 31 bře 2009 12:03

Dobrý den

Dne 25.3.2009 jsem si vybíral poprvé z Bwin částku 5000 kč a to způsobem převodem na kartu VISA. V pátek mi přišla žádost o nahrání ID, to jsem také okamžitě udělal.

Rád bych se zeptal jako úplný laik zdali mi to přijde na debetní VISA kartou kterou mam k účtu u eBanky a zdali jsem neměl zvolit bankovní převod.

Trochu tento systém nechápu, takže se omlouvám za případně hloupý dotaz každopadně do dnešního dne mi žádné peníze nepřišli tak se začínam celou situací zabývat.

Děkuji mnohokrát. Novotný
guuk
vrátil jsem se z Fortuny

Re: Výpalata na VISA kartu

Příspěvekod dapataex v 31 bře 2009 12:40

guuk píše:Dobrý den

Dne 25.3.2009 jsem si vybíral poprvé z Bwin částku 5000 kč a to způsobem převodem na kartu VISA. V pátek mi přišla žádost o nahrání ID, to jsem také okamžitě udělal.

Rád bych se zeptal jako úplný laik zdali mi to přijde na debetní VISA kartou kterou mam k účtu u eBanky a zdali jsem neměl zvolit bankovní převod.

Trochu tento systém nechápu, takže se omlouvám za případně hloupý dotaz každopadně do dnešního dne mi žádné peníze nepřišli tak se začínam celou situací zabývat.

Děkuji mnohokrát. Novotný

mělo by ti to brzo dorazit, jest-li ne tak někde bude problém, tudíž se musíš obrátit na support bwinu. Co případ to většinou specifikum.
dapataex
venku je prý hezky

Re: Výplata na VISA kartu

Příspěvekod Orbital v 31 bře 2009 15:17

vítám tě na foru
tady bylo hlasování ohledne vyplaty na bwin
bohuzel jsem pridaval jeden radek (nebot vysledky hlasovani nemohl videt ten, kdo jeste nehlasoval a to bylo dost blbe, nebot od toho thread je)
ale ouha, vysledky hlasovani zmizely

prakticky nejlepsi byl vyledek 3-4 dny a to v mensine, 5-7 byl median i prumer, nekolik lidi cekalo dele
ted do toho byl jeste vikend

pokud chces rychle vyplaty, vyber si jinou sazkovku nez bwin, tady na foru jich je dost a zaloz si moneybokers (neni v tom vubec takovy problem, jako se zda)
Využívejte forum a slovník.
Here I am God. [Tony, majitel 5dimes, pote co ukradl par desitek tisic USD]
Orbital
SQUARE

Zpět na Bwin