BWIN - zrušení vyhrané sázky

Bwin alias Betandwin, Betoto, Playit

BWIN - zrušení vyhrané sázky

Příspěvekod sarkpetr v 10 dub 2009 17:57

Nemáte náhodou někdo podobnou zkušenost?
Ráno byla sázka prohlášena za vyhranou - připsána výhra na účet. Odpoledne byla částka odečtena a událost prohlášena za zrušenou. Jediným důvodem zrušení této události je vlastní rozhodnutí Bwinu s odvoláním na obchodní podmínky, v podstatě nemáte žádný nárok na výhru, vše lze zrušit:

Vaše sázka č. 1PUPEDWGBE na utkání "Portland Trail Blazers at San Antonio Spurs, Vítězný náskok" byla z důvodu chyby v zadání stornována a Váš sázkový vklad byl opět připsán k dobru na Váš sázkový účet.
Dále připojujeme výňatek z našich Všeobecných obchodních podmínek:

A3 Uzavírání sázek

A3.2 Neplatné / Zrušené sázky:
Pokud je sázka prohlášena za neplatnou nebo neplatnou-zrušenou (např. zrušení sázkové události) bude tato sázka vyhodnocena jako vyhraná s kurzem 1,00. Pro jednoduché sázky to znamená, že uživatel dostane částku rovnající se jeho sázkovému vkladu. U kombinovaných sázek to znamená, že celkový kurz bude odpovídajícím způsobem upraven a tuto kombinovanou sázku lze přesto vyhrát, pokud všechny ostatní sázky, které obsahuje, také vyhrávají.

A3.8 Chyby:
Společnost nepřebírá žádnou zodpovědnost za chyby při zadávání, přenosu a/nebo vyhodnocování. Společnost si zejména vyhrazuje právo [b]opravit zřejmé chyby dokonce i po události a to zadáním kurzu a/nebo vyhodnocením výsledků sázek (např. chyby týkající se kurzů, týmů, událostí), a prohlásit sázky za neplatné[/b]. Společnost také nezodpovídá za správnost, úplnost nebo aktuálnost poskytovaného informačního servisu, např. aktuálních výsledků a zpráv o výsledcích zasílaných e-mailem nebo prostřednictvím SMS. Sázkový vklad je výlučně částka potvrzená a zapsaná společností. V případě, že je chybná událost/sázka zrušena, jsou všechny sázky neplatné a budou vyhodnoceny jako vyhrané s kurzem 1,00.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace.

Máte-li další otázky, neváhejte a obraťte se na nás. Naše zákaznické oddělení je Vám kdykoli k dispozici.

Se srdečným pozdravem

Vaše zákaznická služba bwin
b'inside Green Members
sarkpetr
vrátil jsem se z Fortuny

Re: BWIN - zrušení vyhrané sázky

Příspěvekod Orbital v 10 dub 2009 20:08

zdravim a vitam na foru,
s bwinem ma nejvic lidi problemy, jak muzes videt i v postech jinych sazkaru a obvykle jde o vyhodnocovani sazek, nebo jejich spatnych kurzu (napriklad kde ma byt 3 maji 30 apod)
ten kurz, co ji sazel, odpovidal pravdepodobnosti, nebo byl mimo?
Využívejte forum a slovník.
0:10 Nik Cochran Offensive Rebound. 93-96
0:03 Brendan McKillop made Three Point Jumper. 96-96
0:01 96-96 Adam Constantine Turnover.
0:01 Steve Rossiter made Three Point Jumper. 99-96
0:00 End Game
Orbital
SQUARE

Příspěvekod sarkpetr v 10 dub 2009 22:34

Ahoj,
no jasně že tam bylo 100 , ale slušný lidi za své chyby platí, prasata se ohánějí obchodními podmínkami.
sarkpetr
vrátil jsem se z Fortuny

Příspěvekod P998 v 10 dub 2009 22:41

Zdravim. Tohle by ale zrušila každá sázkovka (i když většina asi ještě před vyplacením), nejen Bwin. A pokud se budeš cítit ukřivděnej, tak si přečti pár postů, kdy Bwin zrušila bezdůvodně sázku i když byly kurzy vypsaný správně :) Ale podmínku, že pokud špatně vypíšou kurz, tak sázka je neplatná, mají snad všechny SK (až teda na ty český).
P998
homepage: Neteller

Příspěvekod karas45 v 11 dub 2009 10:00

sarkpetr píše:Ahoj,
no jasně že tam bylo 100 , ale slušný lidi za své chyby platí, prasata se ohánějí obchodními podmínkami.

TIB
karas45
gambler

Příspěvekod sarkpetr v 11 dub 2009 16:04

Pokud tvrdí, že to byla chyba v zadání, proč nabízejí podobné kurzy znovu každý den ?

Le Mans SC Moderne - EB Pau Orthez - 20:00

13Statistika
Vítězný náskok
Le Mans SC Moderne o 1-5 6.40 EB Pau Orthez o 1-5 10.50
Le Mans SC Moderne o 6-10 5.00 EB Pau Orthez o 6-10 19.00
Le Mans SC Moderne o 11-15 4.65 EB Pau Orthez o 11-15 41.00
Le Mans SC Moderne o 16-20 4.90 EB Pau Orthez o 16-20 101.00
Le Mans SC Moderne o 21-25 6.25 EB Pau Orthez o 21-25 126.00
Le Mans SC Moderne o 26 nebo více 4.75 EB Pau Orthez o 26 nebo více 126.00
sarkpetr
vrátil jsem se z Fortuny

Příspěvekod P998 v 11 dub 2009 18:08

Tvůj předchozí příspěvek chápu tak, že kurz byl vypsaný chybně, neodpovídající pravděpodobnosti.. Kdežto tyhle kurzy na zápas vypadají OK. Na co jsi přesně vsadil za ten kurz 100? Jak se dívám, tak ten zápas skončil o 12 bodů pro Portland (kurz na něj byl u Bwin 2,40), a tudíž kurz 100 by byl neadekvátní pro příležitost že Portland vyhaje o 11-15 bodů, na což jsi asi sázel (vždyt i v tom tvým uváděným zápase je na Pau Orthez kurz jen 41,00 a to jsou mnohem větší outsideři než byl Portland).. Nicméně taky by mě to hoodně nas*alo, kdybych trefil kurz 100 a pak mi to zrušili.
P998
homepage: Neteller

Příspěvekod mester v 13 dub 2009 17:43

uz se mi taky parkrat stalo ze zrusili vyherni sazku, bohuzel nic se neda delat a cloveka po case zlost i prejde :D
ukazu priklad
http://img8.imageshack.us/my.php?image=zrusenasazka.jpg

Buckland to samoze vyhral lahůcko vid http://iaaf.org/gp08/results/eventCode= ... .html#M200

bylo to zrusene asi proto ze nejvetsi favorit Brendan Christian nebezel nakonec(do startu se to nevedelo)...jinak vsak ten kurz padal, ja to dal hned jak vypsali a Buckland byl na konci tusim mozna i jako spolufavorit zavodu...zrusili jak jinak az po zavode kdyz se uz clovek tesil z toho ze trefil krasnej kurz a vlastne celej minikombik :D
nedohadoval jsem se s nikym aby mi to uznali, proste nema to smysl...a i kdyz vetsina lidi nadava na bwin okrem par storno sazek musim rict ze se u nich da vyhrat vazne hodne na jednom ucte(klidne ukazu screen kdyz nekdo bude chtit) jenze clovek nesmi sazet sola jak jinak...krasne vsechno kombinovat a pak fandit aby to cele vyslo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a sazim jen okrajove sporty t.j. nejakej fotbal je mi ukradenej a uz jsem roky nic nevsadil detto hokej(tam sazim jen juniorske sampionaty nizsi divize), na bwinu tenis minimalne skor vůbec(max nejakej debl zenskej) a vsechno se toci okolo rukometu,basketu,atletiky,cyklo to je asi 90% vsech sazek a nikdo jinej nez bwin mi takove moznosti nenabizi, myslim hlavne na mladeznicke sampionaty v rukometu,basket a na atleticke mitingy pocas sezony...
mester
Bwin mám v záložce

Příspěvekod Orbital v 13 dub 2009 18:55

vitam mester na foru!
pekne shrnuti!
Využívejte forum a slovník.
0:10 Nik Cochran Offensive Rebound. 93-96
0:03 Brendan McKillop made Three Point Jumper. 96-96
0:01 96-96 Adam Constantine Turnover.
0:01 Steve Rossiter made Three Point Jumper. 99-96
0:00 End Game
Orbital
SQUARE

Příspěvekod Frantisek v 13 dub 2009 22:52

Zdravím Mester,konečně někdo známý normální a s nezměněným nickem :occasion5: :thumbleft:
Emoce jsou největší nepřítel sázkaře.Zabraňují pracovat intuici a to je to jediné, co má dobrý sázkař navíc.Máte stres,strach,radost,věříte něčemu?Pak nedokážete vnímat a vidět celou realitu a využít ji.Užijte si to,ale nesázejte:-)
Frantisek
zakládám sázkovku

Zpět na Bwin