Bwin výběr nedorazil na účet

Bwin alias Betandwin, Betoto, Playit

Bwin výběr nedorazil na účet

Příspěvekod palicz v 11 dub 2009 08:26

Přátelé, kamarádi, měl bych jednu prosbu. Poprvé v životě se mi podařilo vsadit a vyhrát, problém je v tom že mi peníze od BWin zatím nedorazily (bankovním převodem) ani po třech týdnech po potvrzení. Bwin tvrdí že z jejich strany je vše v pořádku a že mám kontaktovat svou banku což bych rád učinil ale musel bych samozřejmě znát údaje o odesílateli což je pro superutajené Bwin věc nemožná ... Byl by někdo z vás prosím tak laskavý a podíval se na svůj bankovní výpis na tyto údaje (SWIFT, IBAN) ? BWin může samozřejmě používat účtů víc ale alespoň bych to zkusil. Ocením samozřejmě jakoukoli jinou radu. Nejedná se o žádnou závratnou sumu takže si kvůli tomu botky nerozkoušu ale když už jsem se dostal tak daleko ... :lol: Předem mnohokrát děkuji. Pali
palicz
vrátil jsem se z Fortuny

Re: první výběr

Příspěvekod hujerOZ v 11 dub 2009 18:04

mel jsem s nima podobnej problem pri prevodu na ucet, nemohl jsem to dohledat, ale oni tam ty penize byly. Ucet na Bwin v korunach ale do banky to prislo v E. To jsem zjistil az v bance, ze tam ty prachy mam. Ja pri hledani kontaktoval mailem tenkrat Bwin a oni my dokonce poslali i cislo uctu z kteryho my penize poslali.
Tohle mam v bance po prichodu penez od nich. Jestli z toho poznas cislo z kteryho to odeslo nevim, jasnej je zacatek vybiral jsem 639,2E. Doufam ze to trochu pomuze.

639.23EUR/639.23EUR/OUR//AT052011140318010401/bwin
hujerOZ
homepage: Neteller

Příspěvekod palicz v 12 dub 2009 09:15

Mistře Hujere Vy jste genius ! :lol: a já trouba ... Leželo to skutečně na tom eurovém účtu. Zvláštní že za těch 10 let co účet mám se mi příchozí platby vždy konvertovaly na CZK, v podstatě jsem dodnes netušil že tam taková možnost je. BWin se musím omluvit za dvoutýdenní buzeraci (i když kdyby nedělali obstrukce s číslem účtu mohlo to být vyřešeno hned :wink: ). Tisíceré díky a hodně štěstí při sázení. Pali
palicz
vrátil jsem se z Fortuny

Příspěvekod hujerOZ v 12 dub 2009 10:57

Jsem rad, ze to pomohlo. At je Bwin jakykoliv, me se tenkrat ceska podpora snazila dost pomoct a taky me vubec nenapadlo ze do banky prijdou E misto Kc a musim to na svem uctu umet najit. Sazeni zdar a at jsou radsi problemy s vybery z SK nez s vkladanim do nich :bounce:
hujerOZ
homepage: Neteller

Zpět na Bwin